Vejinovic gretig: "Willen het nu ook tegen PSV laten zien"

17 januari 2015, 10:44

Vitesse presteerde in de eerste seizoenshelft nog wisselvallig in de Eredivisie, maar hoopt na de winterstop goed van start te gaan. De equipe van Peter Bosz kruist dit weekend de degens met koploper PSV. Volgens sterkhouder Marko Vejinovic is die ontmoeting een mooie kans voor Vitesse om te laten zien wat de ploeg in huis heeft.

De middenvelder is in ieder geval vol vertrouwen. "De laatste duels voor de winterstop hebben we goed gespeeld, met onder meer de 4-0 bekerzege op Ajax. We weten hoe we verder moeten en dat willen we nu ook tegen PSV laten zien", zegt hij in Telesport.

Vitesse speelde in de eerste seizoenshelft vaak prima voetbal, maar de punten werden lang niet altijd gepakt door de Arnhemmers. "Het is niet genoeg om alleen maar mooi te voetballen, maar er moet sprake zijn van een totaalpakket", weet Vejinovic. "Het gaat ook om hard werken, hard zijn tegen elkaar maar ook tegen jezelf, agressie en concentratie van de eerste tot de laatste minuut. Wij weten nu als elftal veel beter wat we willen en hoe we daar moeten komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen