Kujovic maakt rentree bij Club Brugge na overwinnen kanker

17 januari 2015, 12:08

Voor Vladan Kujovic was de wedstrijd van Club Brugge tegen KV Mechelen van vrijdagavond (1-1) een bijzondere. De voormalig doelman van Roda JC maakte voor het eerst sinds hij in juli werd geopereerd aan nierkanker weer minuten in een officiële wedstrijd. De 36-jarige sluitpost had moeite om zijn emoties onder bedwang te houden, zo geeft hij aan op de website van zijn werkgever.

Hij verving eerste keeper Mathew Ryan, die met in Australië actief is op de Azië Cup. "Voor de wedstrijd had ik een goed gevoel", blikt Kujovic terug. "Ik was klaar om deze wedstrijd te spelen. Ik had toch wat zenuwen omdat mijn laatste officiële wedstrijd van mei 2013 geleden was. Ik mocht niet te emotioneel worden toen ik het veld op stapte. Het was speciaal voor mij en de ploeg. Een volledig stadion dat je naam scandeert. Je moet dan de rust kunnen bewaren en gewoon je werk doen. In die eerste minuten is het wat afwachten maar al snel was het gevoel als vanouds."

Enig smetje op de rentree van Kujovic was het teleurstellende resultaat van Club Brugge. Tegen Mechelen moest het genoegen nemen met een punt: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen