Wenger looft Sánchez en heeft vertrouwen in zege op City

17 januari 2015, 15:05

Arsene Wenger is zeer onder de indruk van de prestaties van Alexis Sánchez bij Arsenal dit seizoen. De Chileense aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Barcelona en heeft zich razendsnel gesetteld in de Premier League. "Ik heb weinig spelers gezien die zich zo snel aanpassen", is Wenger complimenteus.

"Ik denk dat dat komt omdat de andere spelers hem accepteren", vervolgt de coach op het digitale huis van The Gunners. "Hij voelt dat hij een belangrijke speler is in onze selectie. Hij is misschien wel één van onze beste aankopen ooit. We hebben veel geld voor hem betaald, maar hij is dat uiteraard helemaal waard gebleken."

Sánchez produceerde al twaalf doelpunten in de Premier League. Eén daarvan was tegen Manchester City (2-2) eerder dit seizoen. Morgen (zondag) speelt Arsenal de uitwedstrijd tegen de landskampioen. "Het is cruciaal voor ons om van een grote rivaal te winnen", zegt Wenger. "We hebben nu de kans om dat te doen. Ik heb veel vertrouwen in een goed resultaat."

De coach heeft het strijdplan al klaar liggen. "We zullen goed moeten verdedigen en de balans in de ploeg houden. Als we de bal verliezen, moeten we het als team doen en elkaar helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen