Clasie steunt bankzitter Vilhena: "Hij gaat er zeker komen"

17 januari 2015, 15:41

Jordy Clasie heeft begrip voor de teleurstelling van Tonny Vilhena, die bij Feyenoord momenteel genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan. De aanvoerder van de Rotterdammers vindt de situatie voor zijn ploeggenoot vervelend, maar denkt dat Vilhena zich geen zorgen hoeft te maken.

Tegen FC Twente begint Vilhena hoogstwaarschijnlijk weer op de bank bij de nummer drie van de Eredivisie. "Ik snap dat Tonny wil spelen", toont Clasie zich begripvol tegenover RTV Rijnmond. "Deze situatie is vervelend voor hem. Gelukkig heeft hij een goede mentaliteit en hij gaat er dus zeker komen. Ik praat niet veel met hem over de situatie, want hij kan goed op zichzelf teren. Maar als hij dat wil kan hij altijd bij mij terecht."

Clasie beseft dat Feyenoord direct scherp zal moeten zijn na de winteronderbreking. Na Twente wacht de topper tegen Ajax. "Dat die wedstrijden meteen na de winterstop gepland zijn is geen enkel probleem. We moeten er gewoon meteen staan", aldus de spelmaker, die nog hoopt op de landstitel. "Je moet altijd geloof houden, maar op dit moment is het niet belangrijk om daarmee bezig te zijn. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd aankijken, want de achterstand is nu eenmaal flink."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen