Van Gaal bescheiden ondanks gouden wissels

17 januari 2015, 18:41

Louis van Gaal was bescheiden na de 0-2 overwinning van Manchester United bij Queens Park Rangers. Het waren invallers Marouane Fellaini en James Wilson die de doelpunten maakten op Loftus Road, maar de Nederlandse manager eiste het succes niet voor zichzelf op.

"Het zijn altijd de spelers die het doen en niet de coach of de assistent-trainer", zei Van Gaal. "Het is aan de spelers om het op het juiste moment te doen en dat is moeilijk. Ik heb zelf ook gevoetbald, lang geleden haha, en dus weet ik dat het op het veld moeilijker is."

Van Gaal sprak van een 'geweldig resultaat', aangezien afgelopen weekend met 0-1 werd verloren van het Southampton van Ronald Koeman. "En dus moet je de draad weer zien op te pakken", stelde Van Gaal. "Voor rust heb ik een ploeg gezien die het moeilijk had en op dezelfde wijze speelde als QPR. En volgens mij is dat niet de bedoeling, want daarmee help je QPR. In de rust hebben we dit aangepast en in de tweede helft ging het beter. We hebben kansen gekregen en doelpunten gemaakt. Ik ben dus heel blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen