Drie keer scheepsrecht voor Valencia, Villarreal wint ook

17 januari 2015, 21:51   Bijgewerkt: 17 januari 2015, 22:20

Het geduld van Valencia werd zaterdag behoorlijk op de proef gesteld, maar uiteindelijk heeft de ploeg uit de sinaasappelstad wel drie punten gepakt. De subtopper in de Spaanse competitie versloeg laagvlieger UD Almeria op het eigen Mestalla met 3-2.

Valencia kwam voor rust twee keer op voorsprong, maar zag Almeria telkens vlot weer langszij komen. Dani Parejo en Rodrigo waren de doelpuntenmakers voor Valencia, Tomer Hemed was telkens het middelpunt van de feestvreugde bij Almeria. Het duel stevende af op een gelijkspel, maar zeven minuten voor tijd bezorgde invaller Alvaro Negredo Valencia een derde, definitieve voorsprong. De huurling van Manchester City trof doel op aangeven van José Gayá.

Door de overwinning klimt Valencia naar de derde plaats. Het gaat Atlético Madrid en Sevilla FC voorbij. Die teams hebben nog wel respectievelijk één en twee wedstrijden tegoed. Nummer zes Villarreal houdt het trio clubs scherp in het vizier. De equipe uit Castellon won later op de avond in het eigen El Madrigal met 2-0 van Athletic de Bilbao.

Denis Cheryshev bracht Villarreal vlak voor rust aan de leiding. De Rus rondde fraai af na een lange pass van achteruit van Víctor Ruíz. Bruno zorgde zeven minuten voor tijd vanaf elf meter voor de beslissing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen