Ogbeche bezorgt Cambuur punt tegen ADO Den Haag

Jw
17 januari 2015, 22:26   Bijgewerkt: 17 januari 2015, 22:57

ADO Den Haag en SC Cambuur hebben de competitie hervat met een gelijkspel. De Hagenezen kwamen in eigen huis tot twee keer toe op voorsprong, maar gaven het ook weer uit handen (2-2). Bartholomew Ogbeche was met twee treffers belangrijk bij Cambuur.

Zo op het eerste gezicht leek ADO Den Haag behoorlijk verzwakt door de schorsing van Eredivisie-topscorer Michiel Kramer. Mike van Duinen had er echter weinig moeite mee. De 23-jarige spits, die in de punt van de aanval mocht beginnen, schoot bij het eerste fluitsignaal uit de startblokken. Dion Malone gaf de bal mee aan Van Duinen, die niet scherp werd gedekt en al na 26 seconden de score opende: 1-0. Het is het snelste doelpunt tot nog toe in dit seizoen van de Eredivisie.

Kort na de rust begon SC Cambuur fel en overtuigend, maar ADO Den Haag had de voorsprong moeten uitbreiden. Mike van Duinen werd met een fraaie pass weggestuurd door Vito Wormgoor. De spits had op weg naar het doel van Leonard Nienhuis alle tijd om een plan te verzinnen, maar eenmaal aangekomen schoot hij naast.

Door de misser van Van Duinen bleef het spannend in het Kyocera Stadion. Het spel van SC Cambuur was ook na de hervatting niet denderend te noemen. ADO Den Haag leek op een zege af te stevenen, maar vergat Ogbeche opnieuw kort te dekken. De spits kopte in de 78ste minuut overtuigend een voorzet binnen bij de tweede paal: 2-2. In het restant van de slotfase werd er niet meer gescoord.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen