Streppel: "De zaak gaat aardig aan de jongens voorbij"

18 januari 2015, 13:38

Willem II is dit weekend op negatieve wijze in het nieuws gekomen. Er zouden in 2009 matchfixingpraktijken hebben plaatsgevonden bij de Tricolores, in duels met Ajax en Feyenoord. Trainer Jurgen Streppel beseft dat de reputatie van zijn werkgever op het spel staat, maar verzekert dat de spelersgroep zich niet negatief laat beïnvloeden door alle perikelen.

"Ze hebben er niet veel mee te maken. Het is zes jaar geleden en er zitten nu geen spelers uit die tijd meer bij", reageerde Streppel tegenover FOX Sports op de berichtgeving over Willem II. "Volgens mij gaat het aardig aan de jongens voorbij. Het heeft natuurlijk wel met de naam van de club Willem II te maken, maar ik denk niet dat het invloed heeft op de wedstrijd", doelt de coach op het thuisduel met Go Ahead Eagles.

Het is niet zo dat de spelers negatief worden beïnvloed door alle berichten, geeft Streppel aan. "Helemaal niet. Ik merk daar weinig van. De jongens en ik waren toen ook niet bij Willem II. Ik heb het zelf nog nooit aan den lijve ondervonden en de spelers ook niet. Ik kan er heel weinig mee. Maar het is natuurlijk wel onze club. Dan worden we ermee geconfronteerd", aldus de coach van Willem II.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen