Lazio herhaalt: "Hoedt komt hier in januari of juli heen"

18 januari 2015, 14:55

De toekomst van Wesley Hoedt ligt bij Lazio Roma. Er werd al het een en ander gezegd en geschreven over een principeakkoord tussen de Italiaanse club en de verdediger van AZ en Lazio-directeur Igli Tare heeft bevestigd dat de twintigjarige Nederlander naar Rome zal verhuizen. Wanneer, dat is nog de vraag.

"Hij komt in januari of in juli naar ons toe", stelt Tare in gesprek met Sky Sport Italia. Hoedt is in het bezit van een aflopend contract bij AZ. De verdediger, die vanwege de perikelen rond zijn persoon op de reservebank zit in Alkmaar, kan komende zomer zodoende gratis de deur uit wandelen bij AZ. Wil de Alkmaarse club wat aan hem verdienen, dan zal het hem dus in de winter moeten verkopen.

De nabije toekomst zal uitwijzen wanneer Hoedt de overstap naar Lazio maakt. "Het enige wat zeker is, is dat hij naar ons toe zal komen. Of dat nou in de winter is, of in juli", aldus de sportief directeur van Lazio. Er wordt gezegd dat de Biancocelesti 1,26 miljoen euro geboden hebben op de verdediger, die dit seizoen is doorgebroken in het betaalde voetbal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen