Feyenoord trekt nu wel aan langste eind in topper

18 januari 2015, 16:30

Topwedstrijden in de Eredivisie won Feyenoord nog niet dit seizoen. Vaak speelde het goed en was het minimaal gelijkwaardig aan de tegenstander, maar kreeg het (te) weinig. Zo werd in de eigen Kuip ondanks groot veldoverwicht verloren van Ajax, ging de ploeg in Eindhoven onderuit tegen PSV en eindigde de uitwedstrijd tegen FC Twente eerder dit seizoen in een gelijkspel. Thuis tegen de Tukkers, in het eerste duel van 2015, was het zondag eindelijk wel raak: 3-1.

Hoewel je volgens een bekend voetbalcliché vooral kampioen wordt tegen de 'kleintjes', is dat dit seizoen totaal anders. Omdat de teams bovenin weinig morsen, moet je in onderlinge duels met de concurrentie het verschil maken. Koploper PSV staat vier punten los van Ajax, vooral omdat het de competitiewedstrijd in de ArenA wist te winnen. En Feyenoord komt op de ranglijst momenteel vooral ook de punten tekort die het had kunnen behalen in de topwedstrijden.

En dus wist Feyenoord dat het in de eerste weken van 2015 meteen scherp moest zijn, want de eerste twee tegenstanders van het jaar zijn FC Twente en Ajax. Twee wedstrijden die meteen kunnen bepalen of Feyenoord nog mee gaat doen bovenin, of dat de ploeg helemaal afhaakt.

Aan de stand veranderde niets meer in het laatste half uur, waardoor Feyenoord de drie punten pakte en de derde plaats op de ranglijst weer overneemt van PEC Zwolle. De achterstand op Ajax, de nummer twee, bedraagt acht punten. Volgende week zondag, om 12.30 uur in de ArenA, moet Feyenoord er weer staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen