VVV Venlo boekt nipte zege bij Jong FC Twente

20 januari 2015, 18:17

Na vier wedstrijden waarin slechts twee punten werden gepakt, heeft VVV Venlo maandag weer eens een driepunter gescoord in de Jupiler League. De Limburgse ploeg zegevierde in de Grolsch Veste met 0-1 over Jong FC Twente.

Abdelaziz Khalouta tekende zes minuten na rust voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De Marokkaanse aanvaller tikte een voorzet vanaf de linkerflank van Medy Elito binnen. De Engelsman was na de doelwissel in de ploeg gekomen bij VVV.

VVV klimt door de winst naar de tiende plaats in de Jupiler League. Het passeert De Graafschap, dat zaterdag voor eigen publiek verloor van FC Emmen (1-2). VVV heeft na twintig duels 29 punten, FC Twente bezet met tien punten minder de vijftiende positie in het klassement.