Mancini wil oude tijden laten herleven: "Hebben tijd nodig"

20 januari 2015, 11:26

Hoewel de recente prestaties van Internazionale hem tot weinig tevredenheid zullen stellen, blijft coach Roberto Mancini onverminderd ambitieus. Hij wil volgend seizoen met de Nerazzurri meestrijden om de landstitel (de 'Scudetto') en hoopt dit seizoen al Champions League-voetbal af te dwingen.

In november werd Mancini aangesteld als opvolger van de ontslagen Walter Mazzarri, maar de prestaties van de blauwzwarte formatie uit Milaan werden er nog niet veel beter op. Inter staat momenteel op de negende plaats in de Serie A, met zeven punten achterstand op de plekken die recht geven op een ticket voor de CL. "We moeten terug naar het niveau waar we van nature thuishoren", sprak Mancini tegen Tiki Taka.

"We zullen weer voor de titel moeten gaan, maar eerst is de Champions League het doel. We willen als derde eindigen, maar hebben tijd nodig", stelt de oefenmeester van Inter. Hij denkt dat Juventus aan het eind van de rit de Scudetto omhoog mag liften. "Ze doen het erg goed, ze hebben een geweldig team. Juventus is de favoriet, maar AS Roma heeft ook kans", denkt Mancini.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen