Opvolger: "Joop is FC Twente en FC Twente is Joop"

20 januari 2015, 19:44

Aldo van der Laan volgt Joop Munsterman na dit seizoen op als voorzitter van FC Twente. De huidige vice-preses van de Tukkers steekt in een verklaring zijn bewondering voor het werk van Munsterman niet onder stoelen of banken. Munsterman heeft ongelooflijk veel voor de club betekend, benadrukt hij.

"Zoals u weet ken ik Joop al meer dan tien jaar en hebben wij in deze tijd veel lief en leed gedeeld. Ik weet dat zijn beslissing om aan het eind van het seizoen te stoppen een zware beslissing voor hem is geweest. Maar er komt nu éénmaal een einde aan alles. Wij respecteren Joops beslissing, alhoewel het ons hard zal vallen zonder hem door te gaan. Joop is FC Twente en FC Twente is Joop", stelt de toekomstig voorzitter van de club.

Van der Laan is vol lof over het werk dat Munsterman in tien jaar voor FC Twente verzet heeft. "Zelden heeft een voorzitter zo'n grote invloed op een club gehad. Door zijn visie en doorzettingsvermogen hebben wij het stadion van 13.500 naar 30.000 plaatsen uitgebreid en het ook nog uitverkocht alhoewel dit, gelet op de economische malaise, een steeds grotere uitdaging wordt. Door de uitbreiding van de inkomsten die hiermee gepaard gaan is FC Twente een stabiele top vijf club in Nederland geworden en het is aan ons om dit voort te zetten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen