"Jammer dat Feyenoord het huiswerk niet op orde had"

21 januari 2015, 08:28

Feyenoord zette na een handvol wedstrijden een uitstekende serie neer, maar kende een uitermate stroeve seizoensstart. In aanloop naar de Klassieker tegen Ajax van komende zondag stelt voormalig Feyenoord-coach Mario Been dat de Rotterdammers sneller hadden kunnen handelen in de zomerse transferperiode, toen de nodige sterkhouders uit De Kuip vertrokken.

"Ik vind het nog steeds jammer dat Feyenoord het huiswerk niet op orde had om deze zomer direct het vertrek van de basisspelers op te vangen", laat Been optekenen in De Telegraaf. "Er is uiteindelijk goed ingekocht, maar wel te laat, waardoor Feyenoord in het begin van het seizoen veel punten heeft verloren en is uitgeschakeld in de KNVB-beker", aldus de oud-coach van Feyenoord.

Been benadrukt wel dat Feyenoord de boel aardig op de rit heeft gekregen, na het matige begin. Hij verwacht dan ook veel van de ploeg van trainer Fred Rutten in de Klassieker. "Ik heb enorm veel verwachtingen van de Rotterdamse kant. De middenlinie met Clasie, El Ahmadi en Toornstra is heel sterk en ik vind het knap hoe jonge spelers als Kongolo en Van Beek stappen maken. Ik vind Ajax helemaal niet zoveel beter dan Feyenoord. Qua spelniveau zie ik geen verschil van acht punten. Daarom acht ik Feyenoord zeker niet kansloos. Het is ook een kwestie van moeten voor Feyenoord, want bij een nederlaag acht ik ze kansloos voor de bovenste twee plaatsen en zullen ze alle zeilen moeten bijzetten om derde te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen