Huurovereenkomst Perica bevat opvallende voorwaarde

21 januari 2015, 09:51

Er zit een opvallende voorwaarde in de huurovereenkomst voor Stipe Perica tussen NAC Breda en Chelsea. Start de aanvaller niet minimaal twintig keer in de basis bij de Brabantse club, dan moet er aan het einde van het seizoen alsnog een som worden overgemaakt naar de Londense club. Perica wordt voor het tweede seizoen op rij gratis gehuurd, maar misschien komt er dus toch een bedrag aan te pas.

Technisch directeur Graeme Rutjes van NAC stelt dat er door de constructie van minimaal twintig basisplaatsen geen belangenverstrengeling op de loer ligt. "Daar hoeft niemand bang voor te zijn. Die bepaling mag niet uitmaken of hij wel of niet speelt. De voorwaarde van twintig wedstrijden is normaal gezien een logische constructie", aldus Rutjes tegen BN/De Stem.

De Kroatische spits stond dit seizoen negen keer in de basis, waardoor hij nog elf basisplaatsen 'nodig heeft' om de opvallende consequentie niet in werking te laten treden. Speelt hij meer dan twintig duels in de basis, dan krijgt NAC overigens zelfs een kleine bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen