Feyenoord betreedt markt wellicht als Verhoek vertrekt

21 januari 2015, 10:54

Het zou goed kunnen zijn dat Feyenoord zich deze winter nog op de transfermarkt zal begeven, maar in dat geval moet Wesley Verhoek eerst uit De Kuip vertrokken zijn. Dat meldt technisch directeur Martin van Geel aan Voetbal International. De flankspeler is volledig uit het beeld geraakt in Rotterdam-Zuid en moet daarom uitzien naar een nieuwe werkgever.

Hoewel het al een tijdje duidelijk is dat Verhoek bij Feyenoord mag vertrekken, heeft er nog geen club concrete belangstelling in de buitenspeler getoond. Gebeurt dit wel, dan is er dus een kans dat Feyenoord nog een speler zal halen. "Maar het is niet zo dat we de selectie zeker aanvullen als Wesley vertrekt", zegt Van Geel. "We stellen en houden ons op het standpunt dat deze selectie kwalitatief van dusdanige kwaliteit is dat we mee kunnen strijden om het kampioenschap. Die ambitie past bij de financieel gezonde club die we zijn. Dat neemt niet weg dat we altijd naar interessante spelers zullen kijken. Maar scouting is bij ons een continu proces."

Feyenoord heeft Mike Havenaar op de radar staan. De spits verruilde Vitesse afgelopen zomer voor het Spaanse Córdoba CF, maar de 27-jarige Japanner kwam daar nauwelijks aan spelen toe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen