Fraser wil Verhoek terughalen naar ADO Den Haag

21 januari 2015, 14:14

Als het aan trainer Henk Fraser ligt, dan komt Wesley Verhoek de selectie van ADO Den Haag zo snel mogelijk versterken. De coach ziet een terugkeer van de vleugelspeler, die bij Feyenoord volledig uit beeld geraakt is, absoluut zitten. "Ik heb een goed gesprek gehad met Wesley en zie in hem een versterking voor de korte termijn", stelt Fraser.

"Er zijn binnen de club voor- en tegenstanders van het terughalen van spelers die eerder bij de club hebben gespeeld", geeft de coach van ADO aan tegenover Omroep West. "Ik ben voor, omdat ik geloof dat er in zulke spelers een vorm van rancune schuilt. Zij willen laten zien dat ze er nog zijn", weet Fraser. Verhoek mag bij Feyenoord vertrekken. Ten eerste omdat hij niet aan spelen toekomt, ten tweede omdat er dan ruimte ontstaat voor nieuwe spelers.

De keuzeheer heeft overigens niet alleen met Verhoek, met ook andere kandidaat-versterkingen, gesproken. "Dat heeft alles te maken met de ontwikkelingen binnen de club", doelt Fraser op de aanbetaling van het Chinese United Vansen. "Het is alleen frustrerend dat veel spelers al een andere club hebben."

Er zouden overigens meer kapers op de kust zijn voor Verhoek. Volgens Voetbal International hebben in totaal drie clubs zich officieel gemeld bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen