Utrecht verliest 'potje FIFA' van Dortmund, City klopt HSV

21 januari 2015, 21:36   Bijgewerkt: 22 januari 2015, 00:09

FC Utrecht heeft woensdag het oefenduel met Borussia Dortmund nipt verloren. De ploeg van trainer Rob Alflen moest in Utrecht met 1-0 buigen voor de nummer voorlaatst uit de Bundesliga.

Kevin Kampl maakte na een kwartier het enige doelpunt van de wedstrijd. Ongeveer 17.000 toeschouwers waren getuige van de vriendschappelijke wedstrijd. Tegenvaller voor de thuisclub was het uitvallen van verdediger Kai Heerings. De verdediger ging met een knieblessure per brancard van het veld.

Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht omschreef het treffen met Dortmund vooraf al als een 'potje FIFA 15', aangezien de Domstedelingen tegenover spelers stonden die ze normaal gesproken alleen op hun spelcomputer tegen komen.

Eerder op de avond versloeg Manchester City tijdens een bliksembezoek aan Abu Dhabi het Hamburger SV van basisspeler Rafael van der Vaart met 2-0. De kampioen van Engeland brengt deze week een bezoek aan het Arabische emiraat voor het ongetwijfeld lucratieve oefenpotje in Al Ain.

Stevan Jovetic en Edin Dzeko maakten in de tweede helft de doelpunten namens City. Van der Vaart werd na een uur naar de kant gehaald bij HSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen