Verhoek geeft Feyenoord en Van Geel compliment

22 januari 2015, 09:45

Wesley Verhoek is blij met zijn kans bij Go Ahead Eagles. De 28-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord. Bij de Rotterdamse club was hij op een zijspoor beland.

"De motivatie om naar Go Ahead Eagles te gaan, komt voort uit de speelminuten die ik krijg en het vertrouwen dat trainer Foeke Booy in mij uitsprak", aldus Verhoek op de website van zijn nieuwe club. "De gesprekken met hem en voorzitter Edwin Lugt gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel. Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken."

Verhoek kent de doelen van Go Ahead. "De doelstelling is duidelijk: erin blijven met Go Ahead. Een club met een heel fanatieke aanhang, erg leuk om daarvoor te gaan voetballen, een mooi podium. Ik wil het dolgraag laten zien, barst van de ambitie."

"Dit is heel goed nieuws voor ons", vult coach Foeke Booy aan. "Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo'n speler. Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen