Van Persie weer inzetbaar tegen Cambridge United

22 januari 2015, 14:17

Manchester United-manager Louis van Gaal kan vrijdag in de FA Cup-wedstrijd tegen vierdeklasser Cambridge United weer beschikken over Robin van Persie. De Nederlandse aanvaller is hersteld van zijn enkelblessure.

Van Persie raakte een kleine twee weken geleden in het duel met Southampton geblesseerd aan de enkel en kwam sindsdien niet meer in actie. De ontmoeting met Queens Park Rangers van afgelopen weekend ging aan hem voorbij. Voor het treffen met Cambridge United gold hij als een vraagteken, maar Van Gaal had donderdag op de persconferentie goed nieuws over de Oranje-international. Ook Luke Shaw staat weer tot de beschikking van de Nederlands sportcoach van het jaar 2014. Ashley Young, Chris Smalling en Jonny Evans zijn nog afwezig.

Van Gaal wilde niet ingaan op de berichten dat Victor Valdes tegen Cambridge United debuteert in het doel van Manchester United. De Spaanse doelman meldde zich eerder deze maand transfervrij op Old Trafford. "Ik vind het ongelooflijk dat de media zoiets schrijven", bromde Van Gaal volgens de officiële website van Manchester United. "Ik zeg niets over mijn opstelling tot drie kwartier voor de aftrap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen