Stegeman: "Eerder bewezen dat we goed kunnen voetballen"

22 januari 2015, 15:21

Heracles Almelo-trainer John Stegeman laat weten dat zijn ploeg niet te lang heeft getreurd om het verlies tegen Excelsior van afgelopen weekend. De Overijsselse club hervatte het seizoen zondag met een 0-3 nederlaag tegen de promovendus. Vrijdag gaat Heracles op visite bij rivaal FC Twente.

"Maandag hebben we een hersteltraining afgewerkt en gesproken over de wedstrijd tegen Excelsior, dinsdag was de vrije dag en daarna hebben we snel weer de knop omgezet naar de wedstrijd tegen FC Twente. We zijn niet te lang blijven hangen in het verlies tegen Excelsior", zegt Stegeman op de clubwebsite. "We hebben eerder bewezen dat we goed kunnen voetballen met elkaar, de uitvoering moet negentig minuten lang goed zijn."

"FC Twente heeft een prima ploeg met goede spelers waar het lastig tegen voetballen is", aldus Stegeman over de komende tegenstander. "Ik hoop dat wij ze pijn kunnen doen. We moeten zelf onze zaken goed op orde hebben, daar hebben we deze week op getraind en over gesproken."

Stegeman moet het in de Grolsch Veste stellen zonder Jeroen Veldmate (ziek), Joey Pelupessy (hamstring), Wout Weghorst en Dario Vujicevic (beiden geschorst en ziek).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen