Ødegaard: "Voelde mij meteen thuis bij Real Madrid"

22 januari 2015, 16:04

Hij kon bij zo'n beetje alle Europese topclubs terecht, maar toen Real Madrid zich voor hem meldde, hoefde Martin Ødegaard niet lang na te denken. De Noorse middenvelder, pas 16 jaar oud, werd donderdag gepresenteerd bij de Champions League-houder.

"De manier waarop Real Madrid mij benaderde, gaf een goed gevoel. Ik voelde mij meteen thuis, het was de beste optie", citeert Marca Ødegaard. "Ik heb voor deze club gekozen omdat dit de beste plaats is om mij verder te ontwikkelen. Dit is een droom die uitkomt, ongelooflijk. Ik ben er klaar voor om te gaan spelen voor de beste club ter wereld, ik sta te popelen om te beginnen."

Ødegaard, die vorig jaar oktober met vijftien jaar en driehonderd dagen de jongste speler ooit werd in een EK-kwalificatieduel, mag meteen meetrainen met het eerste elftal. Wel speelt hij zijn wedstrijden aanvankelijk nog in het tweede. "Het is mijn doel om het maximale uit mijn loopbaan te halen. Of ik in het eerste of tweede speel, is op dit moment nog niet belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen