Lodeweges: "Je verwacht Vitesse misschien wel in top drie"

23 januari 2015, 16:24

sc Heerenveen speelt zaterdag in het Abe Lenstra Stadion tegen de nummer twaalf van de Eredivisie. Normaal gesproken verwacht je dan op voorhand drie punten, maar in dit geval ligt dat iets anders. De nummer twaalf van de ranglijst is namelijk Vitesse, een ploeg die volgens Dwight Lodeweges veel te laag staat.

"In voetbal is het zo dat je krijgt wat je verdient en dat je na 34 wedstrijden op de plek staat waar je hoort. In het geval van Vitesse is het wel zo dat je gezien de aanwezige kwaliteit Vitesse misschien wel in de top drie verwacht", blikt Lodeweges op de website van sc Heerenveen vooruit op de website van zaterdag tegen de Arnhemmers. "Qua resultaat valt het tegen, maar ik denk dat ze in Arnhem de eerste zijn om dat te beamen."

In tegenstelling tot Vitesse, dat van PSV verloor, begon sc Heerenveen prima aan het nieuwe voetbaljaar. De Friezen namen vorige week drie punten mee uit de Galgenwaard. Een zeer welkome driepunter, benadrukt de trainer. "We hebben in Spanje stappen gezet en zijn met grote plannen aan de tweede helft van het seizoen begonnen. Dan is het heel belangrijk om meteen een resultaat neer te zetten. Het voetbal was misschien niet goed, maar we hebben laten zien dat je door te knokken en erin te blijven geloven ook overeind kunt blijven."

Aanvoerder Marten de Roon ontbreekt bij Heerenveen tegen Vitesse, de middenvelder is geschorst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen