Rutten hoopt op versterking: "Mits er nog ruimte is natuurlijk"

24 januari 2015, 14:57

Fred Rutten hoopt dat Feyenoord zich de komende dagen nog op de transfermarkt begeeft. De Rotterdammers zwaaiden deze week aanvallers Ruben Schaken en Wesley Verhoek uit. "Ik ben van mening dat we altijd iets moeten doen als het nog kan. Mits er nog ruimte is natuurlijk", aldus Rutten tegen NU.nl.

"Het is altijd afwegen of het een versterking voor de korte of de lange termijn is. Ik ben ook aan het overwegen om wat jonge talenten vaker bij de selectie te halen."

Rutten is in tegenstelling tot veel van zijn collega's een voorstander van de winterse transferperiode. "Een directe versterking kan ook goed zijn voor de lange termijn. Ik zal een voorbeeld geven. Bij FC Twente haalde ik ooit Edson Braafheid in de winterstop op bij FC Utrecht. Dat was eigenlijk voor de lange termijn, maar die deed het zo goed dat ik niet meer om hem heen kon."

De trainer wil niet verklappen wie er op zijn verlanglijstje staan. "Dan fladderen er meteen allemaal namen door mijn hoofd, maar ik weet momenteel niet of dat allemaal opties zijn. Als club zijnde moeten we altijd kijken naar hoe we beter kunnen worden. Ik begin met de ontwikkeling van jonge spelers, maar we moeten ook verder kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen