Eto'o op weg naar Sampdoria, Fiorentina haalt Gilardino

24 januari 2015, 21:16

De transfer van Samuel Eto'o naar Sampdoria is bijna rond. De 33-jarige aanvaller uit Kameroen is inmiddels aangekomen in Italië voor de medische keuring. Als hij deze doorstaat, dan tekent hij naar verwachting een contract voor 2,5 jaar bij de ploeg uit Genua.

Eto's verruilde Chelsea afgelopen zomer, na ook in beeld te zijn geweest bij Ajax, voor Everton. Voor de Engelse club scoorde hij drie keer in veertien competitieduels. Naar verluidt betaalt Sampdoria niet direct een transfersom voor Eto'o. Wel zou Everton in de toekomst prestatie gerelateerde bonussen tegemoet kunnen zien. Eto'o speelde eerder voor onder meer FC Barcelona en Internazionale. Met beide clubs won hij respectievelijk twee en één keer de Champions League.

Ondertussen heeft Fiorentina zich versterkt met Alberto Gilardino. De 32-jarige spits wordt met optie tot koop gehuurd van Guangzhou Evergrande. Eerder deze winter nam de ploeg uit Florence Alessandro Diamanti al over van de Chinese kampioen. Gilardino speelde tussen 2008 en 2012 al voor Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen