Griezmann uitblinker bij derbyzege Atlético Madrid

25 januari 2015, 18:46

In navolging van Real Madrid en FC Barcelona heeft ook Atlético Madrid drie punten gepakt in de Spaanse competitie. De titelverdediger won zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderón met 3-1 van stadgenoot Rayo Vallecano.

Antoine Griezmann was de grote man bij Atlético Madrid. De Franse spits scoorde in de eerste 22 minuten twee keer en bracht daarmee eigenhandig de score op 2-0. Roberto Trashorras bracht tien minuten voor rust de spanning terug met een doeltreffend schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Door een eigen goal van Manucho Gonçalves werd de marge tien minuten na de doelwissel weer twee in het voordeel van Atlético Madrid. De Angolees schoot de bal in eigen doel bij een corner.

Atlético Madrid komt door de winst op 44 punten, vier respectievelijk drie minder dan koploper Real Madrid en nummer twee FC Barcelona. Real, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft, won eerder op de dag ondanks een rode kaart van Cristiano Ronaldo (natrappen) met 1-2 bij Cordoba. FC Barcelona rolde Elche CF met 0-6 op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen