Cocu spreekt van 'goede reactie', blessure De Jong valt mee

24 januari 2015, 22:56

PSV herstelde zich zaterdag met een 1-2 zege bij SC Cambuur van het bekerdebacle van eerder deze week bij Roda JC Kerkrade. De Eindhovenaren wonnen in Leeuwarden door doelpunten van Georginio Wijnaldum vlak voor rust en Memphis Depay in de 74ste minuut. Cambuur deed in de slotfase iets terug via Daniel de Ridder.

"We wilden scherp en agressief starten en hoog en snel druk zetten", zei coach Phillip Cocu na afloop volgens PSV.nl. "Dat ging heel goed, ondanks dat Cambuur het vermogen had om een aantal keer door onze verdediging te spelen. Daarna hebben we meer het initiatief gehad en na de 0-1 hebben we bewust weinig druk gezet. Cambuur had daar veel moeite mee. De omschakeling bezorgde ons 0-2, dat was wel beslissend denk ik."

"Jammer dat we nog de 1-2 tegenkrijgen door een onnodige overtreding. Het was een goede reactie van het team op de bekeruitschakeling. De blessure van Luuk de Jong valt mee. Hij heeft wat hechtingen erin en dat is het. Hij liep alweer te lachen in de kleedkamer", besloot Cocu.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen