Coutinho: "Er is contact geweest met PSV, maar nu is het stil"

25 januari 2015, 09:57

De kans dat Gino Coutinho deze winter nog naar PSV verkast, lijkt steeds kleiner te worden. De Eindhovenaren hebben bij Excelsior geïnformeerd naar de keeper, maar de Kralingers zijn niet van plan om Coutinho zomaar te laten gaan. De doelman ziet zelf een overstap wel zitten, maar lijkt bij Excelsior te blijven. "Er is twee weken contact geweest, nu is het stil", zegt hij tegen FOX Sports.

De keeper is duidelijk over wat hij graag wil. "Mijn voorkeur? Ik zie het zitten om bij PSV te knokken voor wat ik waard ben. Een mooie stap naar mijn jeugdliefde. Ik heb er heel mijn jeugd gespeeld en heb een hoop mooie tijden gehad daar." Coutinho, die in Eindhoven derde doelman kan worden, wacht rustig af. "Uiteindelijk moeten de voorwaarden ook goed zijn, die heb ik nog niet gehoord. Maar laat de clubs er eerst maar uitkomen, dan hoor ik wel wat de club echt wil." 

Trainer Marinus Dijkhuizen hoopt dat zijn eerste doelman in Rotterdam blijft. "PSV hoopte hem goedkoop op te halen, maar dat gaat niet gebeuren", zegt hij. "We gaan niet zomaar onze eerste keeper even wegdoen. Zeker niet gezien het feit dat je niet zo gemakkelijk een vervanger kan halen. Dus normaal gesproken zal hij gewoon blijven. Wij moeten er niet slechter van worden. Dat begrijpt hij ook. Dus hopelijk kan hij voor volgend seizoen tekenen. Dan kan hij in ieder geval het seizoen bij ons afmaken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen