Gretige Drenthe naar Turkije: "Ik wil wat laten zien"

25 januari 2015, 10:55

Royston Drenthe is blij met zijn nieuwe avontuur bij het Turkse Kayseri Erciyesspor, waar hij tot de zomer van 2017 getekend heeft. De oud-speler van Feyenoord werd door Reading in de eerste seizoenshelft uitgeleend aan Sheffield Wednesday. Drenthe is blij dat hij verlost is van Reading, zo zegt hij tegen Helden Online.

"Sinds de Russen die me naar Reading haalden daar weg zijn, ben ik door een aantal personen alleen maar tegengewerkt", zegt Drenthe. "Voetbal is een prachtig spelletje, maar alles eromheen is vaak heel smerig. Ik kon geen kant op. Ja, naar China, dat wilde Reading graag want dan konden ze nog veel aan me verdienen. Ik kreeg een contract voorgeschoteld waar niemand 'nee' tegen zou zeggen. Maar in overleg met mijn advocaat heb ik besloten er niet op in te gaan. Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn en vaak is het dat dan ook. Bovendien wil ik in Europa nog wat laten zien."

Bij de nummer vijftien van Turkije krijgt de oud-speler van Real Madrid dus de kans op eerherstel. "Het is een ambitieuze Turkse club met een goed verhaal. Ze hadden me al anderhalve maand op de korrel. Ik speel weer op het hoogste niveau in een mooi land in een mooie competitie. Het is een puur sportieve keuze geweest. Ik wil wat laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen