Drama voor Jong Ajax: "Blij dat het geen 10-0 werd"

25 januari 2015, 17:41

Jong Ajax ging zondagmiddag met een tennisscore onderuit op Het Kasteel van Sparta Rotterdam. Het werd 6-0 voor de Rotterdammers en trainer Andries Ulderink had hier logischerwijs nogal de pest in. "Dit was heel pijnlijk. We mogen blij zijn dat het geen 10-0 is geworden."

Ulderink was allesbehalve tevreden over het spel van zijn ploeg. Hij nam zijn spelers zelfs het nodige kwalijk. "We hebben een heel jonge ploeg. Dat die jongens van Sparta fysiek sterker zijn, daar kunnen we niets aan doen. Maar dat we niet thuisgaven in het organisatorische gedeelte is wel heel kwalijk. Ik vind dat we meer vechtlust hadden moeten tonen. Ik miste een over-mijn-lijk-mentaliteit", aldus de coach van Jong Ajax op de officiële clubwebsite.

"Ik heb in mijn tijd bij Ajax nog nooit meegemaakt dat we zo zijn weggespeeld", bromt aanvoerder Damian van Bruggen, die volgens Ulderink één van de lichtpuntjes was. "6-0 doet vermoeden alsof mijn centrale duo rampzalig heeft gespeeld, maar dat vond ik niet. Ze hebben juist nog veel weggehaald. Het gevaar kwam vooral via het middenveld en de zijkanten", stelt Ulderink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen