Sneijder krijgt de handen op elkaar met goal en assist

25 januari 2015, 19:57   Bijgewerkt: 25 januari 2015, 20:05

Wesley Sneijder werd lange tijd in verband gebracht met een wintertransfer naar Juventus, maar voor Galatasaray is het maar goed dat de Nederlander nog steeds in Istanbul speelt. De middenvelder speelde zondag een heldenrol in de thuisoverwinning van Cimbom op Rizespor. Hij maakte een doelpunt en leverde ook nog eens een assist in de 2-0 zege.

Sneijder nam zijn ploeg duidelijk bij de hand tegen de nummer zestien van de Turkse Süper Lig. Na zeven minuten opende onze landgenoot op aangeven van Selcuk Inan de score en voor rust legde hij de basis voor de 2-0, die gemaakt werd door Bruma. De Oranje-international maakte de volle negentig minuten vol bij de ploeg van trainer Hamza Hamzaoglu.

Dankzij de comfortabele zege in de eigen Türk Telekom Arena komt Galatasaray weer op één punt achterstand van koploper Fenerbahçe. De eeuwige rivaal won zaterdag, onder meer door twee doelpunten van Dirk Kuyt, met 0-3 bij Kasimpasa SK. Naast Sneijder en Kuyt was ook Royston Drenthe trefzeker, in zijn debuut voor Kayseri Erciyesspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen