Valencia zegeviert in penaltycircus tegen Sevilla

25 januari 2015, 23:21

Valencia heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen in de Primera División. De ploeg uit de sinaasappelstad zegevierde in het eigen Mestalla met 3-1 van Sevilla, een directe concurrent in de strijd om een plek die recht geeft op het spelen van de voorronde van de Champions League. De Andalusiërs staan nu twee punten achter Valencia, maar hebben nog wel een wedstrijd tegoed.

Scheidsrechter Santiago Jaime Latre had er zin in. Hij eiste een hoofdrol op, door maar liefst drie strafschoppen toe te kennen in één helft. Daniel Parejo (Valencia) benutte de eerste, alvorens hij met een veldgoal de marge verdubbelde. Daarna kregen de bezoekers uit Sevilla twee penalty's. Carlos Bacca verzilverde de eerste, maar faalde vervolgens vanaf elf meter. Dat gaf de thuisploeg in de tweede helft de gelegenheid om de stand via Javi Fuego uit te breiden en de 3-1 zege veilig te stellen.

Waarom heeft Sevilla nog een duel tegoed? De ploeg van coach Unai Emery haalt volgende week woensdag de wedstrijd tegen Real Madrid in. Deze werd eerst uitgesteld, omdat de Madrileense topclub op het WK voor clubs uitkwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen