PSG doet goede zaken tegen Van Wolfswinkel

25 januari 2015, 23:27

Paris Saint Germain heeft zondagavond een belangrijke slag geslagen in de Franse Ligue 1. De regerend kampioen haalde drie punten op in Saint-Etienne. Een benutte strafschop van Zlatan Ibrahimovic gaf de doorslag in het Stade Geoffroy Guichard. De Parijzenaars bezetten nog steeds de derde plaats, maar staan nu wel vier punten los op de nummer vier St.-Etienne.

Het was geen confrontatie tussen de twee Nederlanders Ricky van Wolfswinkel en Gregory van der Wiel. Van Wolfswinkel speelde wel de gehele wedstrijd mee, maar Van der Wiel kwam niet in actie. De afgelopen weken was de rechtsachter tamelijk ongelukkig, met een veroorzaakte strafschop en een eigen doelpunt. De Braziliaan Marquinhos was in de defensie op rechts geposteerd door coach Laurent Blanc. Zodoende was de gehele PSG-verdediging Braziliaans, met Maxwell-David Luiz-Thiago Silva-Marquinhos.

Een dominant PSG won verdiend van de nummer vier, door een treffer van Ibrahimovic. De Zweedse vedette tekende na een uur spelen de enige treffer aan, vanuit een strafschop. Even later raakte Edinson Cavani nog de lat, maar het zou bij 0-1 blijven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen