Kuyt schittert weer: "Voel me supersterk"

26 januari 2015, 08:48

Dirk Kuyt is inmiddels 34 jaar, maar blijft desondanks schitteren in het shirt van Fenerbahçe. Afgelopen weekend was de Katwijkse aanvaller de matchwinner in de uitwedstrijd tegen stadgenoot Kasimpasa SK (0-3). Kuyt maakte twee van de drie doelpunten.

"Ik voel me ondanks een lichte kuitblessure supersterk. Ik heb alles meegespeeld en nauwelijks trainingen gemist", zegt Kuyt tegen De Telegraaf. Hij had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan tegen Kasimpasa. "Het is een van de best voetballende ploegen in Turkije en heeft met Ryan Babel en Ryan Donk twee heel bepalende spelers. Gelukkig speelden we heel goed en hebben we Kasimpasa geen moment in hun kracht laten komen."

Door de zege houdt koploper Fenerbahçe één punt voorsprong op Galatasaray, dat door een goal en een assist van Wesley Sneijder met 2-0 won van Rizespor. Besiktas kan Fenerbahçe maandag ook weer tot één punt naderen. Kuyt: "Iedereen hoopt op een titelstrijd tussen Fenerbahçe en Galatsaray, omdat we allebei negentien landstitels hebben. De eerstvolgende betekent in Turkije de vierde ster, dus er staat heel wat prestige op het spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen