Van Persie heeft geen zekerheid over toekomst

27 januari 2015, 00:14   Bijgewerkt: 27 januari 2015, 08:51

Robin van Persie heeft geen flauw idee hoe zijn voetbaltoekomst eruitziet, als zijn contract bij Manchester United in de zomer van 2016 afgelopen zal zijn. Dat heeft hij in gesprek met de BBC aangegeven. "Het is niet aan mij. Op het moment sta ik hier nog achttien maanden onder contract. Meer kan ik niet zeggen."

"Ik kan niet in de toekomst kijken", stelt de 31-jarige Van Persie. "Ik weet niet wat er gebeurt als mijn contract afgelopen is. We zullen het moeten afwachten", aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal, die niet tevreden is over zijn doelpuntenproductie in het huidige seizoen. Hij maakte acht doelpunten in 21 optredens en dat stemt hem niet tevreden. "Ik wil meer scoren en zal daar alles aan doen."

Van Persie zal met wisselende gevoelens naar zijn periode bij Man United kijken. Hij won de landstitel onder manager Sir Alex Ferguson, maar kende vorig seizoen een uiterst teleurstellend seizoen, met een zevende plaats. Dit seizoen hoopt Van Persie op een prijs: de FA Cup. Samen met Liverpool en Arsenal zijn de Mancunians als enige topclub nog over in het prestigieuze bekertoernooi.

Man United moet de replay tegen Cambridge United winnend afsluiten, dan ontmoet het met Preston North End of Sheffield United een League One-club in de achtste finales van de FA Cup.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen