PSV wil tijdelijke vervanger Jozefzoon, Ruiz geen optie

27 januari 2015, 08:07

PSV zag de selectie een stuk minder breed worden, aangezien Florian Jozefzoon de rest van het seizoen buitenspel staat wegens kruisbandletsel. Wellicht zullen de Eindhovenaren wel de markt betreden, maar de portemonnee zal niet echt worden getrokken. "We gaan sowieso niet kopen", stelt technisch manager Marcel Brands.

Na het wegvallen van Jozefzoon zou er alvast een vleugelaanvaller gehaald kunnen worden die Memphis Depay op termijn zal kunnen opvolgen, maar dit scenario zal niet plaatsvinden. "Je weet niet wat er komende zomer gaat gebeuren, dus het heeft geen zin daar nu op vooruit te lopen", laat Brands optekenen in De Telegraaf. "We zouden het wegvallen van Florian sowieso intern hebben opgelost, als de jongens die daarvoor in aanmerking komen ook niet met blessures hadden gekampt", doelt hij op de blessures van Steven Bergwijn, Mohamed Rayhi en de pas net herstelde Aleksandar Boljevic.

"Daarom oriënteren we ons op een tijdelijke vervanger. Daarbij kijken we naar spelers die we kunnen huren", maakt Brands duidelijk. Vorig jaar besloot de clubleiding van PSV om Bryan Ruiz in de winter te halen. Hij is ditmaal geen optie. "Ruiz is een uitstekende speler, maar op dit moment financieel niet haalbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen