PSV erkent interesse in VVV Venlo-doelman Wintjens

27 januari 2015, 09:29

In de zoektocht naar een nieuwe derde doelman klopte de clubleiding van PSV bij Excelsior aan voor Gino Coutinho, maar de huidige lijstaanvoerder van de Eredivisie kreeg nul op het rekest van de Kralingers. Zodoende moesten de Eindhovenaren verder zoeken. Ditmaal zijn ze uitgekomen bij Danny Wintjens, de tweede keeper van VVV Venlo.

Er deden al de nodige geruchten over interesse van PSV in de 31-jarige sluitpost van VVV de ronde en technisch manager Marcel Brands heeft de belangstelling bevestigd in De Telegraaf. "We hebben ons bij VVV voor Wintjens gemeld", zegt de technische man van de eredivisiekoploper. Wintjens, oud-doelman van MVV Maastricht, FC Twente, sc Heerenveen, Fortuna Sittard en PEC Zwolle, staat absoluut open voor een winterse overstap naar PSV.

PSV wil niet de portemonnee trekken voor een derde doelman. Dat is de reden waarom de Coutinho-vlieger niet opging in Eindhoven. De club uit de lichtstad zoekt naar een nieuwe keeper, omdat Nigel Bertrams wederom lang uitgeschakeld is vanwege een schouderblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen