Nuytinck viert rentree: "Nu zo snel mogelijk aansluiten"

27 januari 2015, 13:25

Bram Nuytinck verscheen maandagavond na vier maanden geblesseerd te zijn geweest weer op de velden. Hij beleefde zijn rentree bij de beloften van Anderlecht en hoopt komend weekend weer bij de eerste selectie van de regerend kampioen van België te zitten. "Ik wil er zondag al bij zijn tegen Zulte Waregem."

Nuytinck raakte half september geblesseerd aan zijn dikke teen, in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray. Hij nam even rust en kwam nog in actie tegen Borussia Dortmund, maar daar bleef het voor een tijd bij. De teen herstelde niet en zodoende werd de Nederlander in december geopereerd. Maandag maakte hij dus zijn comeback. "Het ging goed", zegt de verdediger in Het Laatste Nieuws over zijn terugkeer. "Ik heb geen pijn meer gevoeld aan mijn teen en hield het zelf ook goed uit. Angst heb ik ook niet meer."

"Nu wil ik zo snel mogelijk aansluiten bij de wedstrijdselectie", stelt Nuytinck. "De coach beslist, maar ik wil er zondag wel bij zijn tegen Zulte Waregem", voegt hij toe. De afgelopen maanden waren zwaar voor de oud-NEC'er. "Ik heb het voetbal bijna vier maanden gemist en daar ben ik helemaal niet blij mee. Er zijn ook wat fouten gemaakt met die teen. Maar ik heb hard gewerkt en ben ook nooit een grammetje aangekomen. Ik voel me goed en ben fit, dus wil ik zo snel mogelijk weer met de eerste ploeg spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen