Kozakken Boys ziet speler naar Engeland vertrekken

27 januari 2015, 20:34

Een flinke domper voor Kozakken Boys, de koploper van de Topklasse zaterdag: middenvelder Nasser El Khayati verlaat de club per direct. De 25-jarige speler gaat in op een aanbieding van het Engelse Burton Albion FC. Die club speelt in de Engelse League Two en staat onder leiding van coach Jerrel Hasselbaink.

De League Two, de competitie waarin El Khayati gaat spelen, is het vierde niveau in Engeland. Burton Albion FC staat derde op de ranglijst en heeft volop uitzicht op promotie naar de Engelse League One.

Kozakken Boys kon het plotselinge vertrek van El Khayati niet voorkomen, meldt de club op haar website. "Nasser moest begin deze week uitsluitsel geven aan Burton, vandaar dat alles in een stroomversnelling terecht is gekomen en hierdoor is hij ook niet meer inzetbaar voor Kozakken Boys. Wij staan als club Nasser deze transfer niet in de weg en wensen hem dan ook vanaf deze plaats veel succes toe bij zijn avontuur in Engeland."

Dit seizoen scoorde El Khayati twaalf keer voor Kozakken Boys, dat de koppositie in de Topklasse zaterdag stevig in handen heeft. Eerder speelde hij voor FC Den Bosch, Excelsior en Olympiakos Nicosia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen