Bojan scheurt kruisband en mist restant seizoen

27 januari 2015, 19:08

Voor Bojan Krkic zit het seizoen 2014/2015 erop. De aanvaller, vorig seizoen actief voor Ajax, heeft de voorste kruisband van zijn knie gescheurd. Dat bevestigt Stoke City, de huidige club van de Spanjaard, via de officiële kanalen. Bojan liep de blessure maandag op, in de met 1-4 gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen Rochdale FC.

Tegen Rochdale, dat uitkomt in de League One, opende Bojan na vier minuten de score. Amper een half uur later moest de oud-speler van FC Barcelona en AC Milan het veld geblesseerd verlaten. Zijn zware blessure is een flinke klap voor Bojan én Stoke City, want de aanvaller stak in uitstekende vorm. In de laatste vijf duels wist hij drie keer te scoren. In totaal scoorde de 24-jarige speler dit seizoen, die afgelopen zomer voor vier jaar tekende bij de Engelse club, vijf keer voor Stoke City.

"Dit is een bittere teleurstelling", zegt coach Mark Hughes van Stoke City over de blessure. "Voor de club, maar zeker voor hem. Hij deed het goed in de Premier League en had het, zichtbaar, goed naar zijn zin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen