Ron Jans blij met 'King Kong' onder de lat

27 januari 2015, 21:50

Trainer Ron Jans van PEC Zwolle erkent dat zijn ploeg goed weggekomen is in de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur. De titelverdediger won in Leeuwarden na verlenging met 2-3, maar de betere kansen waren voor de thuisploeg. Meerdere keren hield doelman Warner Hahn, gehuurd van Feyenoord, PEC Zwolle overeind.

"Dit is echt reclame voor het voetbal. Cambuur en Zwolle zijn echte smaakmakers", zegt Jans via de officiële kanalen van zijn club. De coach is eerlijk: "Wij waren vandaag minder dan Cambuur. Hahn hield ons voor rust in de wedstrijd. Hij sloeg als een 'King Kong' de ballen uit zijn doel."

Mede door het goede keeperswerk van Hahn kwam PEC Zwolle in Leeuwarden op een 0-2 voorsprong. De wedstrijd leek beslist, maar Cambuur kwam terug door twee doelpunten van voormalig Zwollenaar Furdjel Narsingh. "Na de 2-2, heel mooi voor Narsingh, gebeurt er van alles. In december was Cambuur de gelukkigste, vanavond zijn wij dat", verwijst Jans naar de onderlinge competitiewedstrijd tussen beide clubs (2-1).

Doelman Hahn van PEC Zwolle was vooral heel blij met het eindresultaat van deze bekerwedstrijd. "We hebben niet verdiend gewonnen, maar dat hindert niet. Het was een teamprestatie", laat hij weten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen