Schreuder: "Zo wil je het team graag zien voetballen"

27 januari 2015, 23:35   Bijgewerkt: 27 januari 2015, 23:45

FC Twente speelde in de bekerwedstrijd tegen AZ de frustraties van de afgelopen weken, waarin het allemaal niet liep, van zich af. Met goed voetbal werd de ploeg uit Alkmaar, de nummer vijf van de ranglijst, met 3-0 verslagen. Op die uitslag was helemaal niets aan te merken, vond ook hoofdcoach Alfred Schreuder.

Schreuder was bijzonder tevreden over de bekeravond in de Grolsch Veste. "Ik heb genoten van het team en het publiek", zegt de coach op de website van de ploeg uit Enschede. "Het publiek was geweldig en bleef achter de jongens staan. Vanaf de eerste minuut wilden we naar voren en dat hebben we gedaan. Het middenveld speelde erg sterk en dit was met name een goede teamprestatie. Zo wil je het team graag zien voetballen. Het elftal was vanaf de eerste minuut heel vast en we hebben daardoor ook goed druk kunnen zetten. We zijn blij dat we in de halve finale staan."

Tegen AZ speelde FC Twente in een 4-3-3, nadat het de afgelopen duels een 5-3-2 formatie had. Of Schreuder nu definitief afstapt van de formatie met vijf verdedigers, wilde hij na het bekersucces niet zeggen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen