Van den Brom schrikt van AZ: "Dit was heel erg matig"

27 januari 2015, 23:45

In aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente onderstreepte coach John van den Brom van AZ meerdere keren het belang van het bekertoernooi voor zijn ploeg. Hij droomde hardop over de finale, maar in de Grolsch Veste leek het wel alsof zijn spelers waren blijven hangen in deze droom. Het slapende AZ werd overklast en verloor met 3-0.

Na afloop van het duel stak Van den Brom zijn teleurstelling over het optreden van zijn ploeg niet onder stoelen of banken. "Ik moet FC Twente van harte feliciteren met de heel goede wedstrijd die ze gespeeld hebben. Ik heb bij ons nooit het gevoel gehad en de intentie gezien dat we ergens voor speelden. Dat is teleurstellend en daar ben ik ook wel van geschrokken. Je kunt altijd verliezen, zeker hier tegen een heel goed Twente, maar ik vind de manier waarop we dat vanavond hebben gedaan wel heel erg matig. En dan druk ik me nog zachtjes uit", zegt hij op de clubwebsite.

Opvallend bij AZ was de basisplek voor Wesley Hoedt, over wie Van den Brom eerder deze maand nog zei dat hij 'geen energie meer in hem zou steken'. De verdediger speelde geen slechte verdediger, maar stond met balverlies aan de basis van het derde Twente doelpunt. Hoedt maakt na dit seizoen de overstap naar Lazio.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen