'Nederlaag tegen Lazio kost Inzaghi nog niet de kop'

28 januari 2015, 07:59

Het lijkt erop dat AC Milan trainer Filippo Inzaghi nog wat tijd geeft. Diverse Italiaanse media, waaronder de Gazzetta dello Sport, melden dat de nederlaag in de Coppa Italia tegen Lazio (0-1) de coach niet fataal wordt. Door de nederlaag is Milan uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Het verlies tegen Lazio is vooral pijnlijk omdat Milan ruim één helft met een mannetje meer speelde. Met elf tegen tien wist de ploeg van Inzaghi de gelijkmaker niet te forceren. Het was al de tweede nederlaag van Milan tegen Lazio binnen drie dagen, afgelopen weekend eindigde de Serie A-wedstrijd tussen beide clubs in 3-1 voor de Romeinen. In de competitie is Milan al vijf wedstrijden zonder overwinning en door die reeks is de roemruchte ploeg afgezakt naar de elfde plaats op de ranglijst. Komend weekend komt hekkensluiter Parma op bezoek.

Bij Milan staan de Nederlandse middenvelders Nigel de Jong en Marco van Ginkel onder contract. De Jong ontbrak tegen Lazio in de wedstrijdselectie, Van Ginkel mocht na rust als invaller zijn opwachting maken.