'PSV incasseert eerste Strootman-bonus van Roma'

28 januari 2015, 08:07

In deze eerste maand van het nieuwe jaar heeft PSV een leuke financiële bonus ontvangen. Volgens Voetbal International ontvangt de koploper van de Eredivisie een miljoen euro van AS Roma, als gevolg van het feit dat Kevin Strootman inmiddels een bepaald aantal wedstrijden voor de club gespeeld heeft.

PSV verkocht Strootman in de zomer van 2013 aan AS Roma. Met deze transfer was in eerste instantie 17,5 miljoen euro gemoeid, daarnaast kon de ploeg uit Eindhoven op basis van prestaties van de middenvelder nog eens 2,5 miljoen euro incasseren. Het eerste deel van dat bedrag, een miljoen, is veiliggesteld nu Strootman een bepaald aantal duels gespeeld heeft. Overigens duurde het nog vrij lang voordat Strootman aan dit aantal kwam, de 24-jarige middenvelder stond ruim een half jaar aan de kant met een zware knieblessure.

Overigens kampt Strootman nu opnieuw met een knieblessure, maar deze lijkt niet ernstig te zijn. Voor de zekerheid laat de Oranje-international zijn gewricht in Nederland deze week nogmaals onderzoeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen