Morata schiet Juventus in slotfase ronde verder

28 januari 2015, 23:45   Bijgewerkt: 29 januari 2015, 00:02

Juventus is op de valreep ontsnapt aan overwerk in de kwartfinale van de Coppa Italia. De grootmacht uit Turijn won woensdag met 0-1 bij Serie A-laagvlieger Parma, door een doelpunt van Alvaro Morata in de voorlaatste minuut.

Juventus trad in de regio Emilia-Romagna aan met een veredeld B-elftal. Onder meer Gianluigi Buffon en sterspeler Paul Pogba begonnen op de bank. Met de gewijzigde ploeg wist Juventus voor rust niet te overtuigen. Pas in de slotminuut van de eerste helft zorgde Simone Pepe voor het eerste gevaar voor het Parma-doel, met een schot tegen de paal. Ook in de tweede helft was het niet bijster spectaculair wat Juventus liet zien, ook niet na het inbrengen van Pogba in de 71ste minuut. Gewonnen werd er wel, door toedoen van een andere invaller Alvaro Morata. De Spanjaard schoot in de slotfase diagonaal raak op aangeven van landgenoot Fernando Llorente.

Juventus neemt het in de halve finale op tegen AS Roma of Fiorentina. Die twee ploegen staan volgende week tegenover elkaar in Rome. Lazio schaarde zich dinsdag ten koste van AC Milan al bij de laatste vier van het Italiaanse bekertoernooi. De Romeinen stuiten nu op Napoli of Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen