Bosz baalt: "Dit is het verhaal van het seizoen"

29 januari 2015, 00:10

Volgens Vitesse-coach Peter Bosz is de bekerwedstrijd tegen FC Groningen typerend voor het seizoen dat zijn elftal doormaakt. De Arnhemmers waren woensdag een uur de bovenliggende partij in de Euroborg, maar benutten de kansen niet en na een rode kaart van Guram Kashia werd het uiteindelijk 4-0 voor de thuisploeg.

"Dit is het verhaal van het seizoen. Kansen afmaken is ook een kwaliteit", zei Bosz na afloop tegen Omroep Gelderland. De rode kaart van Kashia met de bijbehorende penalty, die weliswaar pas in de rebound werd benut, was volgens Bosz 'het breekpunt'. "Kashia was eerlijk. De bal ging van zijn been naar de arm. Ja, dan is het rood. Dat begrijp ik wel. Maar er was ook een situatie met Labyad die er door was. Dat had ook rood kunnen zijn. Dit was natuurlijk een heel andere wedstrijd dan die zaadpartij in Heerenveen (4-1 verlies, red.). Ik ben oprecht trots op die gasten en heb ze ook een groot compliment gemaakt. Ze hebben zich in drie dagen opgericht. Dat is knap."

Ook al staat Vitesse twaalfde in de Eredivisie, Bosz vindt het onzin dat het seizoen nu voorbij lijkt voor zijn ploeg. "Hoe ver staan we van de ploegen die op een plek voor de play-offs staan? Zes punten? En hoeveel wedstrijden spelen we nog? Maar nogmaals, deze wedstrijd was niet te vergelijken met zaterdag. Vandaag stonden we er echt. De wil was er echt. De uitslag is misschien hetzelfde, maar dit is een totaal andere nederlaag", aldus Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen