Trost na uitschakeling: "We hebben alles weggegooid"

29 januari 2015, 08:54

In de achtste finales van de KNVB Beker zorgde Roda JC voor een daverende verrassing, door PSV met een 3-2 zege na verlenging eruit te knikkeren. In de kwartfinale zag de wereld er een stuk anders uit voor de Limburgers. De Jupiler League-club was niet opgewassen tegen Excelsior, dat met een 1-4 zege van het veld in het Parkstad Limburg Stadion stapte.

Zodoende kreeg de sensatie tegen PSV geen passend gevolg. Trainer René Trots beseft ook dat dit duel volledig los stond van het treffen met Excelsior. "Dat zegt mij nu niet meer zoveel. Je moet er staan als het er echt om gaat", aldus de Roda-coach, die zag dat zijn ploeg scherpte ontbeerde. "Excelsior was dodelijk effectief. Bij ons ontbrak het aan een stukje passie en verdedigen is ook een kunst."

2015 is nog niet bepaald het jaar van Roda JC. Voor de nederlaag tegen Excelsior werd al met 0-3 van Fortuna Sittard verloren. "We zijn nu vier weken bezig in het nieuwe jaar en we kunnen constateren dat we daarin alles hebben weggegooid wat we voor de winterstop hebben opgebouwd. We zijn nu een dolend elftal, een vogeltje voor de kat", bromt Trost in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen