NAC kan alleen nog 'buitenkansje' halen: "Het geld is op"

29 januari 2015, 10:29

Ruben Ligeon was waarschijnlijk de laatste aanwinst van NAC Breda deze transferperiode. De middelen om meer nieuwe spelers te halen heeft de club niet, geeft coach Robert Maaskant aan in BN De Stem. Naast Ligeon kwamen deze maand Guyon Fernandez, Dirk Marcellis en Menno Koch naar NAC Breda.

"De schatkist is zo goed als leeg. Het beschikbare geld is opgesoupeerd", is Maaskant eerlijk over de situatie bij de Brabantse club. "Alleen met een buitenkansje dat niets kost, kunnen we ons nog versterken."

De coach is blij met de aankopen die NAC Breda deze transferperiode heeft kunnen doen. "Met een klein en beperkt budget is een ommekeer in beleving gerealiseerd en heeft de selectie een kwaliteitsinjectie gekregen. Waarbij ik gezegd wil hebben, dat Ajax ons geholpen heeft met Ligeon. Een voetballende back met veel snelheid. We wilden zoveel mogelijk spelers halen die in de basis inzetbaar zijn. Dat is gebeurd. Dat wil niet zeggen dat Ligeon meteen speelt. Hij zal de strijd met Sepp de Roover aan moeten gaan", aldus de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen