Drie mensen gearresteerd na overval bij FC Utrecht

29 januari 2015, 14:41

Naar aanleiding van de gewapende overval op het kantoor van FC Utrecht van afgelopen maandag heeft de politie drie mensen gearresteerd. Dat heeft een woordvoerster donderdag naar buiten gebracht. Bij de gearresteerden zouden een ex-medewerker en een voormalig personeelslid zitten. Dat hebben bronnen binnen en buiten de club bevestigd tegenover AD Sportwereld.

Maandagavond kwam er tussen 19.00 en 19.15 uur iemand met een vuurwapen het kantoor van stadion Galgenwaard binnen. Een medewerker werd door de crimineel gedwongen om de kluis open te maken. Men ging er vanuit dat er één persoon schuldig was aan de overval, maar inmiddels is duidelijk dat er sprake was van meerdere gewapende overvallers. De politie wil nog geen informatie over de verdachten prijsgeven, omdat het onderzoek nog loopt.

Utrecht wilde niet bekendmaken hoeveel geld er gestolen is, maar het gaat naar verluidt om ruim 70.000 euro. "We zijn op de goede weg om financieel gezond te worden en als je dan op deze manier geld, dat je keihard verdiend hebt, wordt ontnomen, dan worden we daar flink door geraakt. Ongeacht welk bedrag het was, voor FC Utrecht is elke euro er een", sprak directeur Wilco van Schaik tegen de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen